Cautare

288 de rezultate pentru "loredana nita" (3.47 secunde)
Imi place mult si Loredana Groza, pentru ca intotdeauna vine cu ceva nou. - Stiu ca ai o relatie foarte apropiata cu sora ta, Manuela.
Niculescu Ana Mihaela Clinica de oftalmologie: 1. Mariana Sora 2. Liliana Dorobantu 3. Morar Maria Loredana 4. Dorobat Florin 5. Mester Elena
Loredana Chivu a oferit primele declaratii dupa ce jandarmii i-au spart usa de la casa, in procesul pe care il are cu fostul iubit.
"Vicepresedinti - barbati: Nita, Hrebenciuc, DIP, Pascu, Rus, Dragnea. Vicepresedinti - femei: Cretu, Vasile, Gojdea. Secretar general: Mitrea”.
In urma votului secret cu buletine de vot s-a decis ca presedinte al Comisiei sa fie deputatul democrat Romeo Raicu, iar vicepresedinte sa fie deputatul PSD Constantin Nita.
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
Astfel, din Comisia SIE fac parte George Cristian Maior si Nita Constantin (PSD), Zaharia Claudius si Romeo Raicu (PD), Daniela Buruiana (PRM).
George Cristian Maior si Nita Constantin (PSD), Zaharia Claudius si Romeo Raicu (PD), Daniela Buruiana (PRM). Parlamentarii SIE au fost numiti prin vot secret exprimat de senatori si deputati.
Nu cred ca are sprijinul celor 39 de filiale pe care le-a numarat Constantin Nita, dar e cert ca majoritatea liderilor din teritoriu s-au simtit mai bine in perioada Geoana decat in perioada Nastase.
• Ecaterina Andronescu - 1070 • Dan Nica - 814 • Gheorghe Nichita - 755 • Ion Toma - 667 • Marian Vanghelie - 667 • Titus Corlatean - 639 • Rodica Nassar - 629 • Constantin Nita - 617 • Ion Prioteasa - 576 • Robert Negoita - 561 • Ion Calea - 538 • Marian Oprisan - 520 • Ion Chelaru - 517 • Valeriu Zgonea - 517 • Adrian Severin - 506.
Scorul dintre PNL si PSD este aproximativ egal", a precizat pentru gandul presedintele PSD Brasov, Constantin Nita. La Botosani, unde in acest moment presedintele Consiliului Judetean si primarul municipiului resedinta de judet sunt de la PDL, scorul anuntat de USL este foarte bun pentru Uniune.
In domeniul energiei s-a semnat intre Departamentul pentru Energie si Administratia Nationala pentru Energie din China un Memorandum de intelegere pentru cooperare in domeniul proiectelor nucleare, document parafat de ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, si Xu Shaoshi, ministrul Comisiei Nationale pentru Dezvoltare si Reforma in domeniul proiectelor nucleare.
Vasile Nita, vicepresedintele Cartel Alfa: „Anticipatele mai pot astepta“ „Nu am vazut pina acum vreun guvern care sa dovedeasca cit de cit ca stie sa gestioneze situatiile de criza.
Printre cei mentionati in raport se afla deputatii Constantin Nita, Borbely László, Nicolae Vasilescu, Tudor Mohora, Corneliu Ciontu, Viorel Hrebenciuc, Alexandru Lapusan, Gelil Eserghep.
Aici vor fi construite sute de vile, toate dupa acelasi model, de cei care au concesionat terenul de la primarie", a declarat Gheorghe Nita, primarul din Horezu.
Aici vor fi construite sute de vile, toate dupa acelasi model, de cei care au concesionat terenul de la primarie", a declarat Gheorghe Nita, primarul din Horezu.
Vicepresedintele grupului parlamentar PSD, Constantin Nita, a precizat ca la toate problemele „Coalitia spune ca PSD e de vina“ si a replicat ca „acela care poate face“, iar „acela care nu poate da vina pe altii“.
Ministrul IMM-urilor, Constantin Nita, a declarat, marti, ca eventuala mutare a unor afaceri din Romania in Republica Moldova nu va afecta economia nationala, ci, dimpotriva, va aduce mai multa valuta in tara.
Conventia a fost semnata la Tunis de ministrul roman al IMM-urilor, Constantin Nita, si de omologul sau tunisian pentru industrie, Afif Chelbi.
Viceliderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor, Constantin Nita, a declarat ca partidul il sustine in continuare pe Adrian Nastase.
google-analytics.com